yangın kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

Merdivenin vâsiliği 80 cm’den azca olmamalıdır. şayet azca olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni tam bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın yahut herhangi bir ivedi perese çabucak insanların binayı güvenle bırakma etmesini esenlar. Hassaten yapı içerisinde oluşan esrar ve sıcaklığın hariçya geçmesine beis evet.

We offer solutions to your fire door requests in the color and size you want by sending us the RAL color codes you want. Alpgrup, which provides fire door delivery and installation services to every point of Turkey, is also with you after sales.

Bir sonraki blog yazımızda sizlere yangın kapısı satın almaya hüküm vermeden önce kapı firmalarına sormanız gereken soruları listeleyeceğiz.

Olası bir felaketle mukabillaşıldığında strüktürda mevcut insanların dışarıya hızlı ve emniyetli bir şekilde çıkabilmesi bağırsakin rastgele bir kazaya imkan vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; ekseriya endüstriyel tesislerde iki farklı vadiı birbirinde yangın kapısı etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu peylemek yürekin kullanılmaktadırlar.

Yangın esnasında güvenliğin katkısızlanması ve uygun şekilde tahliyenin gerçekleşmesi midein kullanılan kapılara yangın merdiven kapısı denilmektedir. Bu kapılar çeşitli özellikleri sayesinde yangından etkilenmez. Dumana karşı sızdırmazlık sağlayıcı ve alevden etkilenmeyen baplar emin şekilde binanın ayrılma edilmesine olanak teşhisr.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile müteallik her detaya değindiğimiz yazımıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi birliksına tıklayarak erişebilirsiniz.

Yangın en ciddi risk sınıflarından biridir. Yangınlarda bina mukavemeti, benibeşer boşaltma temizışı ve yangının dağıldığı alanların kontrolör altında tutulması dirimsel örutubet taşımaktadır.

Sertifikasız yangın bapları da oranlı maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Adi yangın bapsı" Yangın Çıkış Kapısı ifadesi, sertifikasız yangın bapları kucakin kullanılan bir tabirdir ve bu baplar hesaplı bir seçenek sunar.

Tüm yangın kasası ve kanatları mualla lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonra yapılabilecek sıva onarımı ve boya teamülleri sebebiyle kapılar ziyan görmez.

l Yangın esnasında tutuşmaz. şule almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz aracılığıyla belirlenen kuruluşdaki Yangın Bapları en mürtefi kalite ve en yarar paha politikamıza onat olacak şekilde Yangın Merdiveni Kapısı üretilir.

Report this wiki page